Som när jag var barn

Som när jag var barn

När jag var liten och skulle gå på bio poppade vi alltid popcorn hemma först som vi tog med. 
Idag har jag gjort likadant. Jag och Mandus ska gå och se Scoop med Woody Allen och Scarlett Johansson.


Jag och Martin

Jag och Martin

Martin och jag på bussen in till stan

Fint besök

Fint besök

...från Växjö fick jag av Johanna och Martin. Sliriga brudar på bilden? :)

Die neue brillen

Die neue brillen

På begäran kommer här en bild på mina nya glasögon från Efva Attling. Bilden är tagen precis efter en löprunda, därför har jag på mig armens fältskjorta och t-shirt.

Dagens lärdom

Att vissa människor flåsar som om de jympar när de har sex kan jag förstå (dålig kondition?),
men att stöna som om man har sex när man jympar?

Det kan man tydligen, fick jag veta idag...

Sombrero

Värsta festen!
Tequilarace med Henke och Andreas i Bagarmossen igår! Jag festade med liten sombrero på huvudet och boxhandske på ena handen :)
Det är befriande att göra en sån sak på en tisdag. Hur skönt som helst! Det började med att jag och Henke bestämde att vi skulle ses och prata lite eftersom vi inte har setts på tre år, sen jag var på Hultsfredsfestivalen sist. Vi satte oss på Hard Rock Cafe och drack lite öl och jag åt en barnportion, bartendern hade ganska roligt åt det ett tag...
Sen ringde vi Andreas, som är bådas kompis. Han kom förbi och efter några öl till åkte vi till Medis och gick på ett skitmysigt persiskt ställe och drack.
Andreas kom på att han hade tequila hemma så vi köpte några citroner och sen åkte hem till honom. 
Vilken kväll! Roligaste på länge!
Såklart somnade vi där alla tre och imorse skulle killarna jobba och jag åkte direkt till min föreläsning, den sista i den här delkursen. Nu är det två veckor kvar innan det är tenta. Vi startar denna pluggperiod med att gå till studentpuben ikväll, jag och några kursare :)


Kalaskväll

Kalaskväll

OJ OJ OJ!

Vilken super-tv-kväll det kommer att bli! Godis och popcorn och ligga i sängen och kolla på tv :)
Klockan 20-21 är det Anna Pihl på tv4, min favoritpolisserie just nu 
Klockan 21 visar svt2 en kortfilm av min favoritkille Jonas Hassen Khemiri (del 1 av 5)
Klockan 21-22 är det säsongspremiär av ER (Cityakuten) på tv3
Klockan 22-23 är det ett nytt rafflande Prison Break-avsnitt med Wentworth Miller (bilden) i en av huvudrollerna. Dregelvarning!

Dessutom har jag hyrt en film, Den vita massajen, baserad på boken med samma namn av Corinne Hoffman. Handlar om en vit kvinna från Schweiz som förälskar sig i en massaj-krigare när hon är nere i Kenya på semester med sin fästman. Hon lämnar allt för att leva med sin nya kärlek. Verkar spännande.

Nu gör det inte längre något att vara förkyld :)


Snor

Det har hänt något hemskt. Jag har blivit förkyld. Jag hatar att vara sjuk.
Men jag får acceptera det och försöka ha en vecka utan träning och med varm mjölk med honung, halsduk och sängliggande större delen av dygnet.

Nu måste jag snyta mig.

GREBBESTAD #3

jag på utkiksplats

SÖNDAG 15:20

Vaknade inte förrän kl 12 på söndagen, sen vart vi sega hela dagen, vi körde till Tanum Strand och gick runt lite där. Sen gick vi upp på en utkiksplats där man såg ner på hela stan. Där blåste det rejält men det var fint väder hela dagen.
Vi gick hem till Gustav på kvällen och fikade och tittade på teve. Imorse gick färden hem kl 7 för mig och Viktor, vi körde lite fel även idag men inte på samma ställen :)


GREBBESTAD #2

gustav, sara och jag

LÖRDAG 23:45

Lördagkvällen spenderade vi med Gustav, Heidi och Viktor. Vi lagade och åt en jättegod middag i Heidis kök. Sen fick vi smaka hennes special-smulpaj från Åland. MUMS!
Sen ville jag ju kolla in nattlivet i Grebbestad, efter en sväng på Hörnet (där det var nästan helt tomt) så hamnade vi på Konserven. Där var det dans till dåliga låtar, vi gick efter ett par försök till dans.


GREBBESTAD #1

anja på klippa

LÖRDAG 11:05

Här står jag på en klippa i Grebbestad och nästan blåser bort. Jag och Sara gick en lång promenad längs med kusten på förmiddagen innan vi gick tillbaks till skolan för att laga spaghetti och köttfärssås. 
Jag och Viktor åkte bil tilll Grebbestad på fredagen, efter ett antal felkörningar och hostande från bilen så kom vi fram vid midnatt.


Nostalgi

Nostalgi

Januari 2004. 

Jag och Joker plåtas av en journalist utanför stallet.


Kanelbullens dag

Kanelbullens dag

BULLFROSSA!

Jag och Maria åt nio stycken tillsammans. Jag är jättestolt för att ha bakat helt själv :)
Sen gick vi en promenad ända in till Slussen för att vi kände att vi nästan förvandlats till två bullar själva.

Men det blir nog en till nu med ett glas mjölk innan jag går och lägger mig. 
Imorgon blir det plugg och på fredag åker jag till Grebbestad och hälsar på Sara i "Pripps Blå-landet" (hon säger att det är som att leva i en Pripps Blå-reklam). Det ska bli underbart! 
Ska åka bil ner med Viktor, Saras klasskompis pojkvän. Billigare och snabbare än tåget, kalas!



Morgonblogg

Godmorgon!

Morgonstund har guld i mun. Eller nä, det har den inte men jag är uppe ändå. Har ett seminarium som börjar klockan nio och jag var tvungen att komma lite tidigare till skolan för att skriva ut en uppgift.
Igår satt jag vid skrivbordet hela dagen, tröttsamt, man får ont i baken av att sitta så länge. Jag gick och shoppade loss på ICA sen på kvällen (10 st kiwis).
Idag ska jag träna och antagligen plugga också. Jag tror faktiskt inte det händer något kul den här veckan. Jo, jag har e-handlat kläder som nog ska komma. En dunväst från Zoovillage.se och mjukisbyxor från hm.com, det ser jag framemot! Nya linser till vänster öga har jag också köpt, kommer nog redan idag fast jag beställde inatt, de är sjukt snabba (Lensway.se)!

Måste nog gå och köpa lite kaffe innan mina ögonlock trillar ner och inte går att få upp igen.
Ha en trevlig dag!

RSS 2.0