Hallon och torkade aprikoser

Får man inte äta godis så börjar man genast äta mängder med andra grejer. Igår köpte jag jordgubbar för 50 kr (!) och idag har jag ätit massor med ananas och kiwi. 
Dessutom kan man äta nötter, cashew, pistasch, hasselnötter och mandlar. Russin och annan torkad frukt trycker jag i mig också, torkade plommon och aprikoser.
Vindruvor och bananer.

Jag tror att jag ska börja äta bara frukt. Nä jag skojade men det är ju på långa vägar inte lika gott som godis. Jag bara låtsas att jag tycker det. Hallon och jordgubbar är väl rätt gott, men ett äpple? Icke att jämföra med en skumsvamp!

Idag har jag köpt en bok i Straffrätt, och lärt mig om subjektiv och objektiv rekvisit :) (fast det kunde jag redan innan, för vi läste lite juridik i lumpen faktiskt...)

Ikväll ska jag och Sandra gå på bio. Måste nog gå till ICA först och ladda på fruktförrådet så det räcker under hela filmen. Vindruvor, plommon och clementiner kanske? Kan man bli dålig av för mycket frukt?


Disputationsfest #1

Disputationsfest #1

Min kusin Maja och jag roade oss på festen på universitetet.


arga tanten

Jag sitter på bussen. Vid en hållplats stannar den för att ta upp en gammal tant. Den unga killen som sitter på sätet längst fram reser sig då och frågar damen om hon skulle vilja sitta ner.
"Nejnej, men flytta på dig så jag kommer fram"

Hur otrevlig får man vara? Bara för att hon har en väldigt dålig dag ska väl inte det gå ut över den stackars killen som bara ville vara snäll. Usch, dumma pensionär!

Växjö

Jag sitter i min storkusins lägenhet i Växjö. Varför är jag här? Jo, min morbror ska disputera idag på Växjö universitet och släkten är ditbjuden för att lyssna. Ikväll är det fest :)
Jag och lillkusinen tog buss till Nkpg igår, sen åkte vi bil med L&B hit ner till Växjö. Det gick ganska fort, sov mesta delen av resan faktiskt.
Ikväll åker jag hem till Kristianstad. Softar lite...innan jag åker tillbaks till Stockholm på söndag. Bilder från helgen kommer på söndagkväll när jag är tillbaks hemma i lägenheten.

Vilken kille!

Vilken kille!

Inte varje dag man får besök av en stilig partiledare, Anna och jag kan inte hålla våra klåfingriga händer borta från Fredrik :)


Matlagning

Matlagning

Mandus och Fredrik förbereder födelsedagsmiddag i köket


Fredrik was here

Fredrik was here

Idag fyller Mandus 20 år! Grattis grattis! Fredrik Reinfeldt ville vara med och gratulera på morgonen, så när jag och Anna kom in med sång, muffins och presenter imorse så var Fredrik med oss!

Mandus fick presentkort på Systembolaget av mig och Anna och av familjen Tell fick han en bok om de svenska klassikerna. Av Fredrik fick han nöja sig med dennes blotta närvaro i sovrummet, inte helt dåligt med tanke på att Fredrik måste ha ganska mycket att göra dessa valdagar.


Middagsdags

Middagsdags

Inte varje dag man blir utbjuden på middag :)
Trevlig kväll gott folk!


Julia och Richard

Julia och Richard

Pretty Woman är min favoritfilm. Jag gråter varje gång jag ser den, fast jag kan den utantill med repliker och allt.
SNYFT




Lördagsmiddag

Lördagsmiddag

Pasta och pesto är huvudingredienserna i dessa två mästerverk


Styling!

Styling!
(bild från www.realityclub.se) 
Eftermiddagslurar ger en alltid så konstiga drömmar. Jag drömde att jag var i ett garage/frisörsalong och skulle klippa mig och stylas om. Av Jean-Pierre Barda! Först blir jag bjuden på middag av någon annan frisör, sen kommer Jean-Pierre och säger att han ska hjälpa mig, känner lite på håret osv. Sen börjar han ta på sig en långhårig svart peruk!
Jag hinner aldrig få någon ny frisyr av Jean-Pierre innan min väckarklocka ringer :(


Effektivt studerande

Effektivt studerande

En sak har jag lärt mig efter en vecka som universitetsstuderande. 
Man ska inte försöka plugga i sängen! Då somnar man!


Martin

Martin

Martin Stenmark uppträdde


Coopfest!

Coopfest!

Jag, Martin och Tomas spexar loss på den stora Konsumfesten på Annexet, Globen.
800 medarbetare samlades igår på en kickoff som ska vara början på en ny framgångsrik era, vi fick träffa den nye VD:n m.m. Lyssna på lite olika föredrag och så.
Sen var det middag med en massa olika smårätter, bönröror, kyckling, couscous- och bulgursallad och fri bar :)
Vi åt och drack tills vi blev proppmätta och (väldigt) runda under fötterna, sen kom Martin Stenmark upp på scen. Alla kvinnor (och några män) blev som tokiga och började dansa framför scenen.
Klockan 22 var det slut och jag och mina kollegor tyckte att kvällen var väldigt ung, vi ville absolut inte gå hem, nej usch, det är ju fest (en måndag...)!!!!
Vi åkte in till stan, mötte upp Micke på Söderhof. Då hade jag samlat på mig två söta Österrikare som jag hittade på Medis. De var på kort semester i Stockholm och hade sett lite allt möjligt bl a Vasamuseet.
jag bestämde att de behövde andra bullar än museum. De behövde öl.
Söderhof stängde efter en halvtimme, klockan ett gissar jag och då åkte vi till Gamla Stan och Skeppsbar istället, där var det öppet :)
Mera öl och tillslut blev det stängsel även där och vi krängde lite mat innan jag hoppade in i en taxi på väg till ett hemligt mål (taxichauffören fick dock veta vart jag skulle). Jag lyckades övertala honom att få fast pris, vet inte hur jag gjorde men det gick.

Hem till min lägenhet kom jag klockan tio imorse. Då hade jag hunnit med lite av varje, druckit cappucino hos en främling, lånat en annan människas mobiltelefon, ringt en del, hållit folk vakna hela natten och faktiskt sovit lite också. Jag var lagom vinglig och hade några stycken näradödenupplevelser :) Sov fram till klockan 14, då var jag tvungen att gå upp för jag började jobba 16. 
Nu (21.39) känner jag mig mänsklig igen.


Idag är jag...

...bakis

Friskis och Svettis

Friskis och Svettis

Idag var jag på finaluttagning tilll jympaledare på Friskis & Svettis. Ska bli spännande att se om jag blir ledare. Det hade varit jättekul!
Jag hade gjort ett "minipass" med två låtar på vardera 1.5 min, det var en upptempolåt och en lugn låt. 
Jag hade Photograph med Weezer och 10 000 promises med Backstreet Boys, båda banden gamla idoler :)


Min pappa är en brat

Min pappa är en brat

Pappa förbereder sig för sin date och kammar backslick.
Är man i Stockholm så är man


RSS 2.0