Kling & Klang v 2.2



Världens bästa Carro! Tycker om dig så mycket!

Bilden togs igår från grillningen i Rålis.

Bus



Jag och Kim lekte på södermalm imorse!

Detta inlägget handlar om mat



Min man bjöd mig på middag igår. Vi gick till en libanesisk restaurang, min favorit, och åt. Där fyller dom hela bordet med mat, massor med olika mezerätter, grillat och frukt och grönsaker.

Fantastisk mat, men jag saknade tabbouleh som är min favorit men som de inte hade igår. Persiljesallad med citron, tomat och olja (och varianter på det). Andreas ville ha kalvtunga men det hade dom inte igår, dom erbjöd honom lammtestikel istället men det bangade han!
Annars äter man rätt så mycket inälvsmat i Grekland och jag bävar inför den dagen jag blir tvungen att äta lever, njurar, hjärna och allt vad dom äter. Eller iallafall prova. Hittills älskar jag all mat Andreas mamma lagar. Och de stora svarta kalamata-oliverna (som heter så därför de kommer från kalamata, det lärde jag mig igår), dom är fantastiskt goda!

Bara en liten jacka...



Jag är kär! I världens sötaste lilla rosa satinjacka! Den ska bli min!

12 juli kl. 04.30


Fika



I lördags träffade jag mina fina vänner från Kristianstad, Hanna och Fia. De var på weekend i Stockholm och hade ett späckat schema att följa men de hann ändå klämma in en liten fika med en morgontrött Anjis.
Vi sågs på södermalm och åt saker som behövdes för att höja våra blodsocker. En hel del skvaller avhandlades också och en önskan om att ses snart igen. Saknar er!

Billy Butt



Billy skrämde mig idag så jag nästan höll på att "pee my pants"
Jag skulle lägga ner papper i papperskorgen, när jag lyfter på locket hoppar Billy ut och skriker.
Fy helvete vad rädd jag blev!

WAS MARCHT DU?!



Visst blir budskapen på skyltar mycket starkare när de står på tyska?

Picnic



Jag och min kvinna var på Kungliga Djurgården igår. Vi skulle sola och ha en mysig picnic. Det börjar med att Lollo spiller glass och choklad överallt på sina vita kläder. Sen går solen i moln, jag får skoskav och efter ett tag så börjar det bli kallt. När vi bestämmer oss för att dra oss tillbaks så öppnar sig himlen över Djurgården och vi får söka skydd under ett träd.

Date



Bilder från daten med Linda i onsdags. Vi hade jättekul, först var vi på restaurang och åt kinamat/thai/sushi och sen var vi på bio och såg Narnia - Prins Caspian. Bra film, jag gillar äventyr och lejon som kan tala :)

Nagelbyggeri



Idag var jag hos Anja. Jag är hos henne en gång var tredje/fjärde vecka och hon hjälper mina naglar att se snygga ut. När hon är klar är dom alltid skitsnygga!!!
På den första bilden ser man hennes jättefina med blåglittriga tippar och två av mina som hon har satt på plasttippar på för jag hade dragit av två stycken när jag skulle stänga micron...

Frossa



Idag har jag lust på en sån här.

Kling & Klang v 2.1



Som på den gamla goda tiden. Mat, vin & Caroline

Kan inte önska mig mer :)

Födelsedagspresent



Det här jag och bästaste Linda. Av Linda fick jag på min födelsedag en helkväll med middag och bio. Vi ska gå ut på onsdag och det ska bli så kul!!!
Vi ska klä upp oss och se glamourösa ut och så ska vi ha jätteroligt!! Bilder från kvällen kommer säkert upp på bloggen senare i veckan.

Ego



För lite att göra på jobbet?

RSS 2.0