Fest 14 mars


Vikis kalasKan det bli bättre än en födelsedagsfest i en våning i Uppsala med massor med tårtor, muffins, kakor, bullar och mousserande vin? Lägg till några underbara och intelligenta människor och ett stort dansgolv med elektronisk musik!

Det fanns två minus:
1. Ont i fötter
2. En korv utanför Stockholms nation kostade 30 kr

ShoppingJag tvingade med stackars Kim till Ikea för att köpa en magnettavla. Kim hittade faktiskt också något där, nya kuddar. Alltid behöver man nånting. Vi laddade upp med käk först och jag åt nog den billigaste köttbullstallrik jag någonsin ätit på Ikea, 16 kronor kostade den!
Det var en nyanställd som tog betalt, kanske blev det fel därför.
På Biltema köpte jag inte den där rörtången jag håller i på bilden, den var lite för tung. Jag köpte en liten stjärnskruvmejsel istället.

Sen åkte vi till Tälje och fikade med en av Kims boyz. Trevligt. Min första gång i Södertälje men tyvärr visade inte sig stan från sin bästa sida med regn och blåst men det blir nog fler gånger.

Saker som gör mig glad idag!-Att det är vår!! Idag har jag vårjackan och mina vita Converse jag köpte i Amerika!! Solen skiner ute och det är fantastiskt!

-Min man!

-Viktoria fyller 24 år idag! Hon gör mig glad och jag ska dit på kalas idag och äta tårta!

Fika

image330

Jag och fröken Persson var och fikade på Espresso house i Skrapan. Jag åt supergoda scones med ost och marmelad. Rekommenderas! (Fast hellre hembakta såklart)
Sen åkte vi hem till fröken och jag lagade mat åt henne, hon hade ju arbetat och var helt slut. Dessutom lät hennes mage konstigt :)

Muff!

image329

I fruktdisken

image328

Viktoria funderar på vilken mango hon ska välja till salladen.

En helt vanlig natt

image325En helt vanlig natt kan man hitta en cannabisplanta (?) i korridoren, och blodsmitta (!!!) på dörrhandtaget...så är det att jobba natt :)

RSS 2.0