In sunny Blekinge

I Karlskrona skiner solen! Ser framemot en härlig helg med bal, fest och massa mys med min fästman :-)


VIKTORIA 28

Igår fyllde Viki år och hon bjöd på coq au vin, så himla gott! Till förrätt var det ostron, första gången för mig, dock var mitt ostron levande och smet ner i vasken när jag skulle svälja det ;-) Olle blev bara lite arg på mig då...
Kaffe och en otrolig chokladtårta senare rullade jag och Johanna hem :-)


FOUR MONTHS

Idag är det exakt 4 månader kvar till vi ska bli man och hustru, det känns liksom inte på riktigt! Vi planerar och bokar grejer hit och dit men det kan lika gärna vara till någon annans fest, man tänker inte så mycket på vad det egentligen handlar om. Det kommer säkert slå mig så småningom :-)
En sak är säker, det kommer att bli den bästa dagen nånsin och den STÖRSTA festen :-)


Saturday 03.03.2012

Underbara soliga lördag! Sitter ute och solar på altanen, helt underbart!
Tonfisksallad till lunch. Nu blir det ingen mer onyttig mat fram till bröllopet! Vi ska komma i vårt livs form hade vi tänkt :)

I ♥ Kate Spade

Ingen tvekan om var smyckena jag ska ha på min bröllopsdag ska komma ifrån nu när jag hittat Kate Spades webshop! Jag vill ha allt!
Här kommer lite snygga pieces jag absolut skulle kunna tänka mig:
Blå hängande örhängen, matchar färgtemat!
Ursöta små pärlörhängen med rosetter i guld, finns även armband och halsband.
Lite större hängande örhängen
Om jag vill ha ett stort utmärkande halsband så är ju detta väldigt häftigt!
Mina smycken ska helst gå i rött guld för att matcha vigselringarna som är i rött guld, det är svårt för det känns som att det finns mer i silverfärg och vitt guld än rött guld. Men Kate Spade hade ovanligt mycket i "min" färg :D
Helt underbara! Frågan är bara hur jag ska kunna gå i dessa på stenarna på stranden i Abbekås? Jag som skulle ha ett par ballerinaskor utan klack!
Sötaste passfodralet att ha på sin honeymoon, inte nödvändigt men sjukt fint :)

Out of my leagueAtt jag sitter och surfar bröllopsinspiration en hel del är en klar underdrift! Jag andas bröllop i varje andetag.
Häromdagen slutade jag andas när jag såg den här klänningen och var tvungen att ta reda på var den kom ifrån och vem som gjort den.
Jag kontaktade en kvinna i Australien (!) som hade designat den och frågade om det var möjligt att få beställa en likadan och få den skickad till Sverige och vad det skulle kosta.
Hon svarade, och tydligen har just den här klänningen 3000 Swarowski kristaller på sig och kostar i runda slängar ca 64 000 svenska kronor.
Där började jag andas lite igen och är väldigt nöjd med klänningen som hänger i min garderob, även den helt fantastiskt vacker...

RSS 2.0