Dance!

Dance!

Eriks och Jens fötter gick varma på dansmattan...ett sjukt roligt tv-spel där man ska sätta fötterna på samma pilar motsvarande dom som visas på skärmen. Vi dansade ända tills grannen fick nog (23:45) och stötte med käppen i väggen.
Vi hann också med att spela Cranium som Macke hade med sig. Annelie och hennes väninna vann men jag och Macke var inte långt efter. Jens och Erik kom sist. 

Hus

Hus

Tittar på hus med Viktor på Österlen

Juldagskväll var rödvinskväll

Juldagskväll var rödvinskväll

Min bästa kompis Vickan och jag ute och träffar andra hemvändare på juldagen. Magasinet var propp som det brukar den 25 december (annars brukar det vara rätt tomt har jag hört).
- Rödvinsglas och kramkalas -

Vampyr-anja

Vampyr-anja

Vilka fräsiga effekter man kan göra med Jens kamera!

Klockan är tre

Klockan är tre

Ingvar i rutan

Bullbak

Bullbak

LÖRDAG KL 18:11

Jens och jag kollar till bullarna i ugnen

Julgodis

Julgodis

FREDAG KL 21:15

Sandra och Hjalmar gör marsipangodis

Pannkaksfrukost

Pannkaksfrukost

FREDAG KL 09:30

Hundvakt

Hundvakt

Idag var jag dagmamma åt Kristins underbara hundar när hon var på jobbet. Till vänster ligger Rakel och vilar och till höger Stina som tuggar på ett ben. Dom livade upp stämningen här i lägenheten! Jag längtar till nästa gång :)

Mat

Mat

Igår var det fest igen! Jag och G firade lite jul med att äta julmat tills vi inte kunde röra oss och fick rulla hem. Nästan.
Julstämningen var ganska bra, det låg lite frost på marken ute på Fjäderholmarna..jag halkade några gånger i mina lackskor. G blev topp tunnor för sin julklapp, det var ju bra!

Julmust, clementiner (ett antal), julskinska, köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, 100 olika sillar, renkorv, laxar, ägg med löjrom, dopp i grytan (inte så gott), knäck, ischoklad, gelehallon (!?), vörtbröd, kryddost, västerbottenost, ål, svampomelett och en massa andra saker som jag inte kommer ihåg.

På båten hem hade jag och G allsång med en massa franska låtar som inte kunde texten på. Jag briljerade med min stora kunskap om texterna på alla julsånger och Corneliis Vreeswijks "Brev från kolonien" :)

Fredrik och Anna

Fredrik och Anna
(http://www.pajje.eu)

Fredrik är kusin till Johan och Andreas och Anna är Andreas kompis

dancefloor

dancefloor
(http://www.pajje.eu)

HEEJ!

Kristianstadsdansen

Kristianstadsdansen
(http://www.pajje.eu)

Kommentarer överflödiga

Det lutar...

Det lutar
(http://www.pajje.eu)

...åt vänster
Jag, Niclas och Nea


Tre små kusiner

Tre små kusiner (http://www.pajje.eu)

Andreas, jag och Nea


Kristianstads Dancing Team

Kristianstads Dancing Team

Damerna Disco

Shake that ass

Shake that ass

Nea och Johan på dansgolvet

De tre små mongona

De tre små mongona

En bild på mig, Nea och födelsedagsgrisen :)

Festligt!

Vilken fest! Jag har varit nere i Kalmar i helgen för att gå på kalas hos min kusin Johan. 
Det var riktigt roligt, vi åt och drack och dansade hela natten. Jag önskade speciellt att dj:n skulle spela eurodisco från nittiotalet. Minnena från låg- och mellanstadiediscona kommer upp, vi sålde godisbitar från 1 krona styck bakom plinten, dansade hiphop på det konstiga sättet som Ingvar från Ingvars Dancing Team hade lärt oss och vi dansade tryckare till Celine Dions "The power of love".

Jag och Linnea visade även upp den speciella Kristianstadsdansen som vi har lärt oss av kompisar hemifrån. Klockan halv sex somnade jag i Johans soffa efter en lång men superrolig fest! Chrille gillar gelehallon!

Dagens roligaste: Christer Fuglesang öppnar en påse med svenska gelehallon i rymden och fångar en av dom som svävar ut med munnen

luddig och suddig

luddig och suddig

Igår hade jag en förfest för mig själv i tvåhundra knyck! Jag jobbade sent och den riktiga förfesten med mina vänner polisstudenterna befann sig på andra sidan stan, nämligen i Mörby. Jag skulle inte ens hinna dit förrns de var på väg därifrån.
Så jag hade en egen förfest i hallen med lite techno, några gamla öl som Mandus kompisar lämnat efter sig och min kamera. Efter dusch, påklädning, sminkning och tre öl var jag redo att susa in till stan på Rosa Pantern :)

Dans på Soap med polisstudenterna och två trevliga engelsk-män. Från Plymouth. Jag har ett vagt minne att jag faktiskt varit där på semester när jag var liten. Kan det stämma pappa?
Maria, Per, jag och de två engelskmännen (som förövrigt legat i armen några år) gick till McDonalds och jag hade där en liten opinionsundersökning hur många som legat i armen respektive flottan. Jag fick ett ganska missvisande resultat tror jag, rättså många bortfall.
Sen terroriserade vi the Royal Guards, från Ing2, som visade sig på styva linan och var jätteotrevliga. Vi var såklart jättetrevliga mot dom. Sen tog inspirationen slut.
Tröttheten blev dock stor och en taxi fick komma och lassa in cykeln där bak och köra mig hem.


lusse lelle

lusse lelle bild från http://www.santamaria.dk

lusse lelle! Idag är det luciadagen och min kusin fyller år. Grattis Johan! På lördag är det fest, jag ska åka buss i sex timmar :)
G och jag möttes på centralstationen kl 7 imorse för jag hade fått den dumma iden att titta på luciatåget som går där varje år. Men nähä. Inget luciatåg klockan 7. Vi satt där en timme och åt lussebullar...klockan åtta bestämde vi oss för att gå, hoppet hade helt lämnat oss att det skulle komma någon lucia. Men precis då kom dom!
En timme försent...suck. Jag som gick upp halv sex! Ska gå och lägga mig igen snart :)
Igår skrev jag färdigt min hemtenta och cyklade milen bort till skolan för att lämna den. Skönt att den äntligen är klar. Den har gett mig ångest i 14 dagar så nu känner jag mig nästan fri :)
Jag jobbar ikväll och öppning imorgon. Sen ska jag ut med mina vänner polisstudenterna och dansa imorgonkväll! Det ska bli underbart! Soap är kalas!
Sen åker jag till Kalmar lördag-söndag. Träffar Nea och Nille och Andreas!
Måndag 18/12: Julbord med G
Torsdag 21/12: Skåne!

Ha en mysig dag! Nu ska jag gå och lägga mig.

Vardag

Det var visst en hel vecka sen jag skrev. Ingenting har hänt sen sist. Vädret är lika varmt och jag är lika seg med min tenta. Den ska lämnas in på tisdag och jag måste börja snart. Ja ja jag ska börja ikväll. Men jag måste städa först, annars kan jag inte plugga.
Bara en fix ide :)
Idag har jag varit på jobbet, det var kaos som vanligt, vi har nya datasystem i kassan plus att en kassa fick för sig att freaka ur totalt, precis när det var som mest kunder i hela butiken. Roligt!
I veckan har jag inte gjort så mycket. Läst lite kurslitteratur för att förbereda mig men inte skrivit så mycket. Ikväll är det Harry Potter på tv och imorgon är det jobb igen.
Jag längtar tills nästa helg! Då är tentan avklarad, jag har fått lön plus att jag ska åka ner till min kusin på 30årsfest tillsammans med Nea :) JIPPI!

RSS 2.0