Gylsboda

Gylsboda

Vackra Gylsboda!
 Jag har haft en underbar helg hemma i Skåne! I fredags flög jag ner direkt efter jobbet, Nea och Nicke hämtade mig på Kristianstad Airport och lät mig köra hem (jippi!).
Vi hämtade Åsa på tågstationen och sen var det middag med tacos hemma.

I lördags var det dags för den årliga traditionella släktfesten i mormors hus i Gylsboda. Det var mat, lekar och musik. Även mycket skratt och insekter. 
Klassiker som "Jag badar inte i sjöar" och "Jag äter bara smal korv" frekventerades en del. Vädret var fantastiskt (en skur på cirka 20 min förekom, men då satt vi under tak och åt blåbärspaj).

Vi sjöng oss igenom kvällen och senare svettades vi i mörkret på dansbanan, först tog vi oss igenom alla gamla ringdanser vi kan och sen var det "vuxendans". 
Idag har jag åkt bil med Lasse, Birgit och Hampus. Det gick bra, vi stannade i Kisa och fikade.
Sen tog jag bussen från Nyköping till Stockholm. Nu är jag hemma. Godnatt!


På Högvaktsterassen

På Högvaktsterassen

Jag och Maria på slottet två år efter vår värnplikt. Vi klagade lite på exercisen, vi blev tystade av några turister och jag klappade min gamla favorit, Carabas, som var trött redan när jag låg inne men idag var han extremt seg. 
Sen gick vi och åt kinamat på Robins favoritställe när vi låg inne, på Drottninggatan. 

Kan man tro att dessa häftiga brudar har gjort lumpen?


Dagens inköp:

Dagens inköp

* En ärtsoppekolv till lunch
* Klänning på rea
* Daimglass
* mat på ICA

Jag och rosa fodral=sant

Mitt fodral

Idag har jag blivit med fodral. Detta är precis vad min nya dator behöver när den ska ut och resa i helgen. Jag tror faktiskt även att den vill ligga och sova i fodralet på nätterna...
Det sötaste fodralet jag någonsin har sett! 

PS. De där glassburkarna ni ser både till höger och vänster i bilden tyder på ett visst beroende (Ben and Jerry) men smaka lite själva ska ni se hur lätt det är att sluta!


Snuva

Man ska inte springa lättklädd på stan och inte befinna sig i blåst. Jag har blivit snuvig. Jag har nyst på dom stackars kunderna hela dagen idag.
Fast dom bara ler och säger "Prosit" så det har inte varit någon större fara.
 Ikväll ska jag hem till en kompis och spela Kristianstadsspelet, det är en lokal variant av Monopol. Dessvärre får man ut mer av det om man kommer från bygden eftersom vissa uppgifter går ut på att man ska beskriva olika platser runt Kristianstad.
Så jag hoppas på vinst!Emelie och jag i Trädgården

Emelie och jag i Trädgården


Emelie på balkongen

Emelie på balkongen


Galen kväll

Igårkväll var en galen kväll som vanligt. Jag och Emelie lagade mat och drack roliga drinkar hemma hos mig innan vi begav oss till Trägården, ett ställe som ligger på Kungsholmen. Första gången för mig där och det var väldigt trevligt, man kunde spela Super Mario på en storbildsskärm men det var det många som ville så jag fick ingen chans...
Sen mötte vi Sandra på Centralen och åkte mot Soap Bar. Där svettades vi som vanligt floder, det var ju varmt och mycket dans.
När det stängde gav Sandra och jag oss ut på en liten sightseeing i Gamla Stan, på väg till Donken vid Slussen. Vi hejade på de flesta vi mötte och tog lite turistbilder och sådär.
Jag var i säng rätt sent och uppe rätt tidigt.
idag kom det en kund med en pizza till mig som jag kunde äta till lunch! Vilken present! God var den också, värst vad man blir uppvaktad :)

När jag kom hem från jobbet höll Emelie på att göra potatissallad som vi tog med oss ut i gröngräset och åt och drack en flaska vin till. Riktigt gott!


Lediga dagar

Igår var jag ledig från jobbet, jag och Anna cyklade ner till bryggan vid Sicklasjön och la oss där. Vi stannade där ganska länge och solade och badade. Vi badade tillsammans med två små pojkar, en kille och några tanter som också var där och svalkade sig. HMs höstkatalog kom igår så vi hade fullt upp att planera höstens klädstil och outfits.
Sen åkte vi hem och grillade, gjorde en god sallad och grillspett. Sommarens höjdare är rosevin, verkligen gott!
Idag har jag sett Pirates of the Carribean 2, den var lika bra som den förra. Johnny Depp och Orlando Bloom är trevliga att titta på när dom svingar sina svärd och hänger upp och ner i sjörövarskepp med bar överkropp. Härligt! :) Mycket action, det gillar jag.

Ännu har jag inte hunnit handla mat. Mañana...
Imorgon jobbar jag och sen kommer Emelie hit på kvällen och stannar i helgen på en liten Stockholmsweekend. Vi kommer ha supertrevligt (även om jag jobbar varje dag)!

Jag - en bloggare

Min första dag som bloggare. Främst tänkte jag blogga för att familjen och vännerna som jag inte träffar varje dag kan läsa vad jag sysslar med om dagarna och hur vädret är i Stockholm typ. 
Vädret i Stockholm är alltid jättefint, så nu var det avklarat.
Idag har jag skrivit på kontraktet för min lägenhet, jag har bott i den sedan oktober 2005 men då var det Sara (min förra sambo) som stod på kontraktet. Eftersom hon har flyttat nu så var det dags för mig.
Kul! Även fast jag bara hyr i andrahand.

I lördags var jag ute med mina kollegor (som vanligt) på The Soap Bar (som vanligt). Där träffade jag Johannes och Jacob som jag gjorde lumpen med! Ett kärt återseende kan man säga! Jag har inte träffat dom sen muck (Augusti 2004) i princip.

RSS 2.0