Inte bara high life

Nu kanske ni tror att jag bara festar och roar mig hela tiden?
Så är inte fallet, idag tillexempel var jag i skolan på föreläsning och nu på kvällen har jag jobbat.


Första Metro

Första Metro

Jag fick den första metrotidningen inatt av killen som körde ut dom! Respekt :)

Nattbuss

Justin

På vägen hem sjunger vi låtar från Justin Timberlakes nya skiva. Sjukt bra!

måndagsfest

Jag och G masade oss ut till Danderyd igårkväll för att ha en spelkväll med Maria och Per. Vi skulle prova deras nya spel Stockholmsspelet. Jag vann :D
Här på bilden dricker vi punsch i lyxiga silverkoppar.
måndagsfest

Annat vi gjorde var att lyssna på musik, dansa, dricka oss igenom barskåpet, spela kotte (oklart vilka som vann...) och göra upp storslagna planer för både det ena och det andra...

Lördag

Lördagen började med jobb. Inte så hemskt länge, jag hann gå på systemet också :) 
Sen bar det av hem till min kollega Kärran, lite hangaround-dricka-och-skvallra-och-göra-oss-iordning-time...
Här på bilden sitter på vi tuben på väg in till stan: 

Lördag

Vi mötte upp några andra kollegor på en restaurang, sjukt god mat! En kort tur på Blå Månen Bar och sen bar det av till kära Soap såklart :) Jag (som var yngst) gick hem först!! Jag klagade på skoskav, för varma kläder, nykterheten men i själva verket var jag nog bara sjukt trött och ville hem till sängen...

Så jag fick sova 8 trevliga timmar inatt och jag var pigg som en mört (nåja...) på jobbet idag. Nu på kvällen har jag och Dejan varit hemma hos Kärran, druckit te och ätit semlor. Vi gick också en trevlig promenad med Kärrans grannar Totte och Dolce :)

Fredag

Fredagskvällen spenderades med lumparpolaren Sandra framför Lets Dance. Vi åt pizza och skvallrade :D Mys!

Valp

Valp

Idag var jag på andra sidan stan och hälsade på några taxar. Tre vuxna tikar och tre sjuveckors valpar. De små vägde som ett mjölkpaket ungefär och de var det sötaste jag någonsin sett! 
Jag hade en i knät hela tiden jag var där :) Jag är typ kär! Nästa helg ska jag hälsa på några taxar på ett annat ställe och se hur dom har det. Jag ställde en massa frågor och hon som hade taxarna och hennes dotter berättade en massa bra saker både om rasen och allmänt om hundar och valpar. Intressant!


Jag ska bli skådis

Jag ska bli skådis

Här är en stillbild från den nya skräckfilmen "The Ring 3" där jag är med :)
Visst verkar den läskig?

Viki och jag

Viki och jag

Jag har varit hos Viki i Uppsala i helgen, hon hade inflyttningsfest igår. Det var stort kalas och det kom klasskompisar både till Viki och hennes rumskompisar. På eftermiddagen fick jag införskaffa ett gästleg så att skulle kunna komma in på V-dala nation som vi gick till på kvällen. 
Idag har det varit segt och jag sov lite mitt på dagen sen tittade vi på film och myste i soffan. Bussen hem gick vid 20. En underbar helg :D


Syster Anja

Syster Anja

Idag var Syster Anja ute på uppdrag. Det var en ung herre på Öfvre Östermalm som ringde och var mycket mycket sjuk. Syster Anja åkte dit med treo och apelsiner, efter en stund blev herrn mycket mycket bättre och kunde tilloch med ta en promenad (en liten en).
Man kan säga att Syster Anja lyckades med sitt uppdrag :D

Naturbarn

Naturbarn

Idag har jag jobbat mellan 8-16. Chefen var sjuk och självklart hoppar Anjis in och styr upp saker och ting på jobbet! Upp i ottan och sen gick jag till jobbet, kan inte cykla när det är såhär mycket snö. I backen halkade jag blev helt vit på ena sidan :) 
På lunchen var jag ute och rastade mig själv, gick en sväng i hooden. Det var hemskt kallt, min näsa höll på ramla av. Dixie Chicks spelade för mina öron och solen sken. Härligt!

De resterande tre timmarna gick rätt snabbt och sen gick jag och min favorittant L hem tillsammans. 


Older but still mirkking strong

Older but still mirkking strong

Fredagskvällen spenderades hos Påsen och pipan i en annan finförort. Som the good old days fast vi är äldre och klokare. Vattenpipa, vin och trevligt sällskap av Pajjen, Påsen, Skåningen, Leffe och Pingu.
Som ni ser på bilden har inte de gamla mirkktakterna gått ur än :)
Jag, Pajjen och Leif åkte in till Kungsholmen för att drinka lite med min far, det var trevligt! 
Helgen har förövrigt handlat om att jobba och sova. Äta lite också för M lagade mat åt mig i lördagskväll, ingen gör så god risotto som han! Gissa vem som hade bästa matlådan på jobbet i söndags?Alfapet

Alfapet

Viktor spöade mig idag!

Semla

Semla

Hemmagjorda semlor! Jag fick användning av elvispen jag fick i julklapp när jag vispade grädden :D

RSS 2.0