BalsbergetJag och Viki tog en lång och stärkande powerwalk på Balsberget igår. Det var så varmt och svettigt att vi var tvungna att åka till Råbelövssjön efteråt för ett svalkande dopp. Hur härligt som helst!

15/8 Konsert & ReleasefestJag och Nea har tittat så mycket på Heroes att det exploderade en bomb på himlen bakom oss precis som i serien!

En helt vanlig dag på Ikea


SmålandshelgKlicka på bilderna för att göra dom större!

Babysitting...


CocktailDet här är Cookie, hon ska bli mamma åt min valp är det tänkt. Hon ska paras i höst och sen får vi se om det blir något. Cookie är en långhårig kanintax (minsta sorten) och kommer från Ystammens kennel (http://www.ystammens.se) utanför stockholm.
Bild från http://www.ystammens.se

Sista natten med Bettan på ett tag...OMG vad det har regnat inatt! Hela natten har varit ett enda stort skyfall. Jag tror att änglarna där uppe gråter för något. Kanske är deras semester slut? Min har iallafall just börjat!!!
Inatt gick det inte alls trögt som jag trodde det skulle göra, jag var pigg hela natten, ändå var det den åttonde natten på raken jag jobbade. Alltså blir det sammanlagt 12x8=96 timmar. Fy tusan!

Vad händer nu kanske ni undrar? Just nu håller jag på att tvätta, ikväll kommer min man hit, vi ska mysa, imorgon rullar jag mot skåne!!!! sen håller jag mig där ett tag. Men jag kommer antagligen uppdatera bloggen ändå. Med skånska bilder.

Reds. anm. Bettan är min tjänstebil, världens finaste VW Polo TDI :)

KÄRLEK #2JAG ÄLSKAR DIG!

25-28 juliBara en massa bilder på mig och lillebror! :)

19 juliSpenderade den 19 juli med fint besök från örebro, Micke och Simona, och Andreas (paranoid) från kista.
Andreas hade tillochmed kvar ölglasen med "mirkk" och "paranoid #999" som jag och Nea målade till honom för en massa år sen! Kul!

RSS 2.0