Duktig flickaJa som ni ser var det ett tag sen jag var nere vid återvinningsigloosarna...
Nu är det dags. Mycket vinflaskor & pizzakartonger, undrar vad det innebär?
Men lättmjölkspaket (mina), mellanmjölkspaket (Mandus) och lättfilspaket (Mandus) dominerar helt klart.

För att ni ska tycka att jag är ännu mer duktig kan jag berätta att jag rengjort kylskåpet och kastat ut nästan allt som fanns där. Jag hittade bl a en gammal chutney som gick ut 2007, en citronsaft som gick ut i februari i år, lättfil från den 10 juni (gissa vems!!) och en massa annat konstigt som åkte i soporna.
Imorgon ska jag frosta av frysen :)

Ni i kör: "Åhhhh Anja vad du är duktig!!!!!!!!!!!"

KÄRLEK
StudentfestJag ser glad ut på studentmottagning. Allting var perfekt, maten var god, vädret var toppen, jag fick åka cab :)
Det enda som var moln på himlen men som inte syns på bilden var att efter den togs så var det ungefär 3 timmar tills jag skulle åka och jobba...

HEJA SVERIGEJag och Lollo var taggade till tusen när Sverige skulle spela sin första gruppspelsmatch mot Grekland. Vi målade oss och klädde upp oss i de finaste färgerna =) Sen så drack vi öl!

Vi åkte till Kungsträdgården och där var det drag, speciellt när Sverige tryckte in de två målen, hela parken gungade, det var härligt!
Den andra matchen, mot Spanien, såg jag lite av på jobbet. Den tredje, mot Ryssland, somnade jag ifrån hemma hos mamma, tur var väl det, för den var hur dålig som helst och nu är EM-febern över för den här gången. Det var kul så länge det varade iallafall.
HEJA ZLATAN!

7-9 juniMamma var uppe en helg och vi hade det mysigt med god mat, sol & bad, shopping och Celine Dion i globen!
På lördagen åt vi tårta hemma hos min mans familj innan vi åkte hem till mig och min balkong där vi drack vin och åt lax. På kvällen var det konsert i globen.
Söndagen spenderades i Nacka på Hellasgården i kanonväder. På kvällen var vi i Kungsträdgården och besökte festivalen "Smaka på stockholm". På måndagen var det shopping som gällde.

RSS 2.0