TorsdagkvällJag har haft en supermysig kväll på stan tillsammans med grabbarna K och J. Vi var först och åt middag vid Hötorget, sen tog vi en regnig promenad i mörket. Kaffet drack vi på Waynes, jag fick mitt med pepparkakssmak, jättegott!

Nu ligger jag i soffan framför teven och kollar på Sex and the city-filmen och äter chips. Har redan sett den och jag borde börja packa ner mina saker som ligger utspridda över hela lägenheten. Manana, manana =)

BowlingJag, Adde och Anders var och bowlade igår. Jag vann en gång =)

Till Stella...Idag fixade jag lite saker till Stella. Överst plastunderlägg med taxar, från vänster klotång, leksakssko, gummikalkon, mat- och vattenskål, halsband och koppel

SkyddstäckningFör några veckor sedan fick jag lära mig att glasa/skyddstäcka ett krossat fönster. Såhär fint blev resultatet.
Observera det fina hjärtat jag "ritade" med silikonet imitten av rutan =)

MadridPå fredag åker jag och Carro till Madrid! Det ska bli så härligt! Tydligen så är det ungefär 25 grader varmt där just nu, låter inte helt fel =)
Vi ska hälsa på Courtney som är i Spanien för att läsa lite spanska. Umgås, äta god mat, se stan och njuta av värmen och att vara utomlands!

Valp!


Bild från http://www.ystammens.se

Igår, den 5 oktober kl. 18.40 föddes min lilla tik!!! =)

RSS 2.0