Renovering

Äntligen har vi tagit tag i projekt Vardagsrum på bottenvåningen i vårt radhus. När vi flyttade in vintern 2010 började vi med att renovera rummet vi själva skulle ha som sovrum så att vi hade det klart först.
 
 
Såhär såg det ut innan vi flyttade in och såhär ser det ut nu:
 
 
Vi la in vitoljad askparkett, målade hela rummet vitt och slängde ut de gamla platsbyggda garderoberna och byggde egna med skjutdörrar.
 
Sommaren 2011 blev vi färdiga med "resten" av övervåningen. Hall, kontor och bibliotek. Där la vi samma golv som i sovrummet, målade vitt och tapetserade och bytte även dörrar. Bokhylla från String.
Det blev såhär till slut:
 
 
Hösten 2011 blev vårt gästrum färdigt. Där la vi en ljusbeige heltäckningsmatta, tapetserade en vägg med en galen tapet och målade resten av rummet. Tyvärr hittar jag ingen bild på varken hur det såg ut innan eller hur det ser ut nu.
 
Hösten 2012 tog vi ordentligt tag i undervåningen och tänkte först köpa helt nytt kök. Köksköpet blev lite försenat så vi bestämde oss i december för att tag tag i vardagsrummet först istället då vi kan göra allt själva.
I vardagsrummet har vi bytt ut den gamla slitna parketten mot en mattlackad ekparkett, vi har tapetserat två fondväggar och målat en vägg vit. Vi har även målat trappan och taket vitt.
 
Såhär såg det ut innan vi flyttade in:
 
 
 
Såhär ser det ut idag:
 
 
Vi har även bytt radiatorer i hela huset, de gamla var inte att lita på och fungerade inte riktigt. Tack vare en kompis pappa fick vi mycket bra pris på de snygga och funktionella Neo från Adax.
 
Nästa projekt är köket som vi beräknar att sätta igång med när som helst. Vi vill helst ha det färdigt innan mars månad är slut av förklarliga skäl. 
 
Såhär ser vi ut när vi arbetar med huset:
 
Jag målar övervåningen augusti 2011
 
 
Byggare Bob står med sandpappret i högsta hugg. Övervåningen vinter/vår 2011.
 
 
 
 

RSS 2.0