Thursdays dinner

Väntar in mitt middagssällskap som är på utbildning med jobbet. Idag blir det en enkel men god middag, pasta med olivolja, vitlök, salt, peppar och parmesan. Mums!
Jag har jobbat över de två senaste kvällarna så jag var glad idag när jag fick gå hem tidigt från jobbet :)
Har inte hunnit träna heller, men jag ska försöka vila ut ikväll och träna efter jobbet imorgon. I helgen ska jag försöka packa ihop mitt förråd, antagligen kommer det mesta att slängas men lite vill jag spara, t ex. mina Starbucks-muggar jag köpte i Madrid.
Dags att börja med maten :)

Fröken FormHar beställt två illustrationer idag från Fröken Form.
Fastnade för dom direkt! Funderar på att hänga dom ovanför sängen i sovrummet sen när det är klart.


Monday, lovely monday

Måndag idag och jag fick för första gången tillfälle att använda mina fina vantar i finaste merinoullen från Nya Zealand som Johanna köpte åt mig när hon var där i våras. De är hur varma som helst och jättesköna! Tack min vän :D
Imorse var det dags för tandläkaren...huu! Men det gick hur bra som helst och han var jättesnäll. Ska dock dit om ett par veckor igen för att åtgärda lite fel och bli lite fattigare, men det känns helt ok ändå.
Nu ska jag sällskapa med A som sitter och försöker lära sig sin nya telefon han köpte idag. Ha en trevlig kväll på er!

In my bathroom

Mina favoritlotions fick jag av Courtney i somras. Den ena är från VS med min favoritdoft vanilj och den andra kommer från Hempz och doftar helt fantastiskt. Man luktar precis som cheesecake, man vill bara slicka på armen när man smort in sig!

Tandläkaren

HJÄLP!
Imorgon är det dags för undersökning hos tandläkaren! Den ska ju egentligen vara årlig, men nu var det några år sedan jag var där så det är dags för ett nytt besök. Jag undrar vad han kommer hitta i min mun...
Jag köpte flourskölj och tandtråd i fredags för att febrilt försöka städa upp i munnen i helgen men det kommer säkert märkas att jag inte skött mig så bra tidigare ;-)

Yearbook yourself

Fruktansvärt roligt!


1952196219701964


Ikväll


Nyklippt


Workout

Friskis håller koll på mig! Jag har tränat regelbundet ett tag nu och det är skönt att vara igång, jag behöver min träning! I lördags var jag på Ki Box med Adde och han tyckte också det var kul! Hoppas på fler träningspass tillsammans :)

Parmiddag

Vi har bjudit över två vänner på middag ikväll. Vi ska äta tacopaj, nachos och dricka margaritas :)
Vi ska också prata om en ev. resa till fjällen nästa sommar. Ska bli jättekul!
Nu måste jag sätta igång med sista förberedelserna!

SarekÅh hoppas tomten läser min blogg! Jag och Adde önskar oss detta bordet från Mio i julklapp! Eller kanske ett bidrag till det? :)

RSS 2.0