Helg

Vilken trevlig och soft helg jag har haft. 
I fredags blev jag bjuden på Bondpremiären "Casino Royal" av bröderna G. De hotade med att slänga sin tredje biljett i soporna om inte jag följde med så jag var ju tvungen :)
Både filmen och Bonds karaktär var annorlunda, men till det bättre tyckte jag. Bond var mycket mer mänsklig, de hade tillochmed gett honom känslor. Allting var väldigt modernt, en stor kontrast till de äldre filmerna.
Daniel Craig är lätt en grym James Bond! Av fem popcornbunkar får den 4.5, jag kan inte komma på något dåligt förutom att ljudet var lite högt. 
Det var mycket allting, mycket action, men inga problem för mig för jag gillar action, slagsmål, vapen och skjuta hej vilt (på film). Det var också löööve och det gillar också.
Mads Mikkelsen och Eva Green var bra i sina roller som bov resp. Bondbrud.

Lördagen spenderade jag på jobbet ätandes torra lussebullar (jag jobbade lite också). Igår var jag och G nere på stan och trängdes med en massa andra helglediga. Jag åt världens godaste varma macka med chevre, honung och pinjenötter på ett cafe.
Försökte kolla på NK´s julskyltade fönster, men det var så mycket folk som också skulle det så vi såg ingenting. 
Söndagskvällen spenderade jag tillsammans med kussen. Vi åt pizza och kollade på sista Sagan om Ringen-filmen extended version! Nästan fyra timmar lång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0